Lirik lagu Istighfar Sak Kuatmu : Didi Kempot



Lagu Istighfar Sak Kuatmu merupakan judul lagu religi yang dinyanyikan Didi Kempot. Didi Kempot melakukan rekaman lagu ini sebelum beliau meninggal. Didi Kempot yang  telah meninggal dunia pada 5 Mei 2020 ternyata masih memiliki lagu yang belum dirilis. Salah satunya adalah lagu  "Istighfar Sak Kuatmu" ini.

Lagu yang  dinyanyikan Didi Kempot berjudul Istighfar Sak Kuatmu ini diciptakan oleh Perdana Abdillah. Single lagu ini ada di bawah label SKI Records. Lagu ini dinyanyikan dalam bahasa Jawa. Lagu Istighfar Sak Kuatmu ini juga sudah diupload di youtube channel milik  SKI Records.


Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu



Lirik lagu Istighfar Sak Kuatmu - Didi Kempot


Kelingan duso dusoku kepungkur
Kelingan awakku sing ora tau ngerasa syukur
Kabeh  opo sing tak suwun Gusti ALLAH turuti
Ora lali marang awakku iki

Segede- gedene duso sing kepungkur
Ojo nganti mandek ndungamu nyuwun pangapuro
Tambanono atimu Istighfar sak kuatmu 
Kanggo mbuka dalan tobat sak ombo ambane

Opo  aku pantes melbu ning suwargo
Aku yo ora pingin melbu neroko
Ati iki mung nyuwun Gusti ALLAH
Kerso nyepurani se kabeh duso

Opo  aku pantes melbu ning suwargo
Aku yo ora pingin melbu neroko
Ati iki mung nyuwun Gusti ALLAH
Kerso nyepurani se kabeh duso

Mergo aku dudu sopo – sopo

.......
.......

Segede- gedene duso sing kepungkur
Ojo nganti mandek ndungamu nyuwun pangapuro
Tambanono atimu Istighfar sak kuatmu 
Kanggo mbuka dalan tobat sak ombo ambane

Opo  aku pantes melbu ning suwargo
Aku yo ora pingin melbu neroko
Ati iki mung nyuwun Gusti ALLAH
Kerso nyepurani se kabeh duso

Opo  aku pantes melbu ning suwargo
Aku yo ora pingin melbu neroko
Ati iki mung nyuwun Gusti ALLAH
Kerso nyepurani se kabeh duso

Mergo aku dudu sopo – sopo
....
....

(Istighfar Sak Kuatmu - Didi Kempot)

Selain lagu ini, SKI Records juga merilis lagu lainnya yang dinyanyikan Didi Kempot yaitu lagu berjudul Aku Kudu Piye, Cemoro Sewu, dan Nelongso.

0 Response to "Lirik lagu Istighfar Sak Kuatmu : Didi Kempot"

Post a Comment